Nesimtire la gramada

Dragi co…calatori de metrou. Si discut cu voi, aia care nu au descoperit inca apa si gelul de dus sapunul. Bine, presupun ca daca nu le-ati descoperit inca nici pe alea si traiti in secolu` XVII nici pe net nu intrati da` na, zic si eu.
Revenind.
Dragi imputiti. Data viitoare cand va trebui sa va suport duhoarea cu stoicism, alaturi de alti vreo 10 nevinovati, o sa va spun, cat de tare pot, sa va mai spalati. Ca sunteti mizeri si ca putiti. Pe bune.

Pentru ca daca nu o sa fac asta, m-am gandit eu, se cheama ca ACCEPT nesimtirea. Si daca o ACCEPT, se cheama ca sunt intr-un fel copartas la ea. Ca sunt de acord si mi se pare normal. Or…mie nu mi se pare normal sa ii suport pe toti cei care:

- Asculta manele/muzica tare in mijloace de transport in comun (cum a fost in tren cand ne-am intors de la tara, de m-am dus si le-am zis sa o dea mai incet)
- Cei ca mananca seminte in aceleasi mijloace de transport in comun
- Cei ce put
- Cei ce-s nesimtiti si se inghesuie/isi fac loc.

Catre toti acestia o mare @*&%(*^@#*(@# data viitoare cand ii vad. :)

Asa, in rest totul este perfect si sper sa dam un MUNTE uichendu` asta! Daca nu, urmatoru`, or something, soon, ca crap de cald. :-”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>