Pareri Goteborg – Day Two

Pe ziua doi io cu Punct am pornitara pe biciclete spre vestul Goteborg-ului pentru a lua vaporul pana pe insula VRANGO (o cu doua puncte deasupra inseamna in suedeza “insula”. Cre` ca-i cel mai scurt cuvant din lume. Asa. ). Care Vrango este una dintre cele mai indepartate insule ale lor, de se vede super tare marea.

Io cu Punct am mers pe biciclete gen…20 de km, or something, nu am nimerit din prima drumul, evident, DAR am apucat sa vedem si mai mult din Goteborg. Spatios. MARE frate. Mare. Si piste excelente. Si cladiri pe stanci si case faine si colorate si gradini cu muuuulte flori si liniste.

In port ne-am intalnit cu numitul Vali care este frati-meu, din cate stim noi doi si parintii nostri. Ingella si Eric(kson) erau deja pe vapor, ne-am intalnit cu ei pe insula. Cu drumul la dus a facut cinste frati-meu (44 de kr, pentru ambii). Eftin – 1 euro = circa 10 coroane suedeze.

Am vrut odata ajunsi sa inconjuram insula dar am realizat ca-i…cam…mult… si era super mega soare si eram obositi, asa ca am facut vreo juma` din insula si apoi am “taiat-o” de am ajuns in port in 10 minute. Peisaje bestiale, foarte…entuziasma(n)t! :-” Unde in port am dat vreo 10 euro pe o pizza!!!! Bine ca macar era mare. Pizza, ca portu` era ca si inexistent, doar pentru un vapor at a time.

Pe drum, ca si in oras de altfel (!) am mancat fragi si zmeura. La GREU chiar. A, si afine. Mega cul. :D Si la magazine o casetuta de zmeura costa vreo 2-3 euro! Pf.

Suedejii sunt maniaci cu mini-golful. Si altii faceau trainind de box pe acolo…

Asa, mai multe poze pe blog-ul Anei. Tralalaaaaa…care vad ca a si gasit “o” cu doua puncte deasupra. Smecherrr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>