Viata la tara, de Alex cel Goaga

a fo` fain, am cules VISINE si este super cul sa le mananci DIRECT de la sursa! Adica acu` mananc niste cirese dintr-o punga si mi se pare aiurea! Nimic nu se compara cu a le aduna direct din copac!

Mamaie si tateie-s geniali, ca de obicei, e o treaba ca la 80+ ani sa zambesti cu gura pan` la urechi!

Am carat in saci grau! Tone de grau! FOARTE mult grau. Nu`sh ce o sa faca cu ATATA grau…dar e ok…sa fie. Presupun.

Asa, de remarcat linistea! Adicatelea zacuram pe-un deal…de fapt DOI deali…ore intregi fara sa vedem/auzim om! Nada. Nothing. Doar pasarele, fosnet de animale salbatice si carnivore frunze si susur de apa de izvoara. Ma rog. Fara izvoara, da` se potrivea sa zic asta.

Acu` mi s-a terminat acumulatoru` la aparatul cel foto, da` dupa ce se incarca, adica diseara ca acum nu am la mine ca-s la munca, o sa pun si niste poze faine. Faine faine. Si poate filmulete, de se preteaza.

Ah, si un tip…care cand vorbeste…zici ca-i … vrabiuta. Ii lipsesc 2 dinti, e genialllll!!! Nu cred ca o sa se supere daca apare pe net :-” el fiind ocupat sa, citez, “scot aerul din sticla si apoi il bag inapoi”. Adica…pune alcool si apoi il bea. Asa. :D

Pit o resc.

Va iuby pe toti pe rand, cocalareste si schmenareste like!

2 thoughts on “Viata la tara, de Alex cel Goaga”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>