Cateva scurte si rapide!!!

- Sunt in proces de obisnuire cu stilul Wall-Street.ro. Deocamdata I like it! :D Je vais revenir cu amanunte and all that cat de curand…m-a uimit (pozitiv) feedback-ul primit de la oamenii din piata cand au aflat de plecarea mea. Fain de tot :)
- De ce unii oameni, in metrou, stau in picioare in fata usilor de iesire si se holbeaza la…NEGURA din tunel, in loc sa se intoarca, sa se uite si ei la alte persoane?! Adica…CAT poti sa stai asa? CE gandesc atat de mult timp? CE personalitate au/cat de inchisi in ei sunt??
- Am devenit dependent de Redutti.ro. Lately am mers des in locuri noi unde am avut reduceri. Misto. Intre timp parca s-au mai si diversificat, s-a prins populatia ca nu merge doar cu reduceri la epilare/cursuri de dans/spa.
- Tata si-a luat aparat foto! Si hard disk extern de 1 Tb! Ce tata modern am. Si cand l-am intrebat de unde le-a cumparat, mi-a raspuns “Aparatul foto, de la florarie… si hard-ul de la aprozar :) “. Cul.
- Ma joc un joc pe iPod Touch cu niste strumfi… si unul cu o masinuta care se misca dupa ce-i desenez traseul, in prealabil. F. entertaining. :)

Va iubesc pe toti, in rand! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>