Cateva rapide

- Azi e ziua lu` Tata, face 18 ani si cateva zile!!! La Multi Ani tataaaaaaa!!! Sa ne cresti! Esti un parinte si om perfect! Mama as well! (si nu, nu zic asta doar pentru ca face cinste azi, ahem… :D). Si da Alex, o sa transmit si din partea ta! Promice! : )

- AncAnca a murit probabil. Nu a dat niciun semn de cand a plecat, deci am declarat-o, impreuna cu ReliaElia si Hadriana – dead and buried;

- Ne-au facut la parterul cladirii unde lucrez pentru vajnicul DailyBusiness.ro restaurant. 3 lei ciorba. Miroase de MORI de pofta. Sau de foame, ca mie mi-e lene sa cobor.

- SaseSimturi.ro creste in continuare, oamenii au inceput sa auda de noi. Am primit deja in teste produse…soon, you`ll see despre ce. Facebook atrage saptamanal mii de vizualizari pentru site – un instrument bun. Majoritatea comentariilor sunt pe Facebook de asemenea, deocamdata cel putin.

- Maine voi intra si eu pentru prima oara in Maill Baneasa! Cu treaba, evident…

- Mi-am schimbat mobilul!! Am renuntat la vajnicul Nokia 1100 (l-am dat defunctei AncAnca) si mi-am luat un…fel…de…Nokia…2000…si ceva. Nitel mai bun si color si cu camera de 2MP. Nu ca as face poze cu el. Ma interesa doar sa am mai mult spatiu pentru SMS-uri, sa nu mai sterg din ele. L-am luat cu vreo 80 de lei de la Cosmote, cu prelungire de contract pe 2 ani. Good business.

- Ma joc Starcraft 2 in continuare. Mi se pare genial. Cu unii ma injur(a), altii sunt super comunicativi si discut cu ei. Plin de gemani pe-acolo. Am ajuns pe locul 9 dintr-o suta in Bronze League. Sper sa promovez in Silver soon enough. (ce…gick-ish, nu? : )) )

- Silvia Panturu tot nu mi-a dat promisa datorie…din iulie. Promisa in iulie. Ca datoria are un an aproape… Dar asta este deja old news… : ) Dar na, unii au cuvant, altii au dar zboara repede prin alte sfere.
- Mananc fructe la greu. Zilnic. Vreau sa devin SI MAI SANATOS (tun)!

- Am cantat intr-o seara, intr-o companie EXTREM de placuta, peste 3 ore la chitara. Adica…as putea sustine un concert live ANYTIME! Si…am avut SUPER voce si prestanta. Fusei MANDRU de mine! :D

- In continuare mi-e lene sa trimit poze oamenilor. ORICAROR oameni.

Revin!!!! : ) Va iubesc pe toti pe randddd! :-”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>