Pasiuni…ciudatointeresante :-”

Nu ma pot satura sa ascult despre maniile/pasiunile oamenilor. Din aceasta serie…fascinanta…am ramas EFECTIV cu gura cascata cand o prietena de-ale mele imi explica…RADIIND…de pasiunea ei.

CIF.

Da, Cif. Adica…acel produs de CURATIRE. Timp de CEL PUTIN 10 minute mi-a vorbit, salivand aproape, despre CUM POATE fi folosit CIF. I-am zis ca o sa o inregistrez odata…

“Este GENIAL Cif. Sa vezi! Pune pe cada (mimeaza gestul de turnare al CIF-ului pe marginea cazii) si apoi FREC FREC FREC pana aproape MOR! Dar sa vezi APOI ce MISTO!!! Dau cu dusul….si UAU! Parca NICIODATA nu a fost atat de ALB!!!
Si sa vezi apoi la CHIUVETA, ca e si mai tareeee!!!! Deci torn doar putin, asa, de sus, in cerc (mimeaza iar) si apoi dau cu buretele, rapid, asa, si dau drumul la apa! Este GENIAL!!!!
La veceu nu ma bag…dar pun CIF acolo…pe margini…si trag apa de vreo 3-4 ori in timp ce spal/curat altceva prin casa…si sa vezi! Ramane LUNA!! Deci ADOR CIF!!!! sunt DEPENDENTA DE EL!
Uneori pun in pahar si imi place sa-l MIROS…
Consum unul pe zi, aproape…in mod normal dureaza o luna, poate…da` nu conteaza! CIF este GENIAL!!!”

Deci….jur ca am ramas cu gura deschisa…nu imi venea sa CRED ca cineva…oricine…poate pune atata PASIUNE, fara sa fie platit, pentru un…produs…de…curatenie!!!

I-am zis, evident, sa se angajeze la ei.

One thought on “Pasiuni…ciudatointeresante :-””

  1. Nu e singura.si eu am devenit dependenta de cif de cand am ramas gravida cu a doua fetita.ciudat eu in general nu dadeam importanta mirosurilor de detergent era important doar sa curete.dupa ce am ramas gravida a inceput sa imi placa foarte mult mirosul de cif si am inceput sa il folosesc tot mai des pentru a simti mirosul acela.am inceput sa spal si vasele cu el.sper sa imi treaca dependenta dupa nastere doamne ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>