Nunta geniala de ieri

Mi-au placut, pe langa faptul ca a fost nunta unui foarte vechi prieten, anumite parti FOARTE rar intalnite la nunti. Ceva ce tine de…personalitatile celor doua personaje maritate.

1. Invitatiile, realizate FOARTE misto, fara dulcegarii, fara prostiute CLASICE – respectiv o poza cu ei doi, photoshop-uita, li se vedeau doar ochii din spatele unei invitatii mari, pe carton, pe care o tineau in mana. Super cul.

2. Unica nunta la care am fost si s-a ras in hohote in biserica, de cel putin 3 ori, a fost FOARTE fun, deloc plictisitor/monoton. NUNTA s-a tinut pe malul lacului Herastrau, in AER LIBER, deci a fost racoare si placut toata seara/noaptea. A fost BUFET SUEDEZ, ceea ce, iarasi, s-a nimerit perfect, netrebuind sa stam sa asteptam mila chelnerilor. Ne luam bautura si mancare cand si cat voiam. :)

3. Fotografii IN-CRE-DI-BILI! O sa-i recomand (imediat ce aflu blogul/site-ul lor). Cel care FILMA mergea pe ROLE, aluneca printre oameni, se rotea, filma de jos/sus, bes-ti-al! Ambii nu stateau deloc, puneau camerele in cele mai ciudate unghiuri. Apoi aveau tot felul de ustensile incropite de ei – de exemplu un suport pe role – puneau camera foto pe role si-i dadeau drumul in multime, sa filmeze. Sau o puneau pe un fel de mini-macara, arta. Ambii tineri, am stat mult de vorba cu ei, amici de-ai mirelui de altfel.

4. Muzica fantastica, cantata live. O formatie (nu mai`sh cum le zice…pana mea) cu un negru vocalist, doua tipe si un alt tip (sexy de-ala…metrosexual de nu-mi place mie), toti cu voci incredibile. Un chitarist si un clapar fantastici. Ce mi-a placut in mod special a fost ca au cantat printre noi, puteam lua microfonul sa facem “mini karaoke”.

5. Am furat mireasa, eu si 4 prieteni de-ai mei. Am dus-o cu masina undeva si, fiind in rochie, arata cel putin FOARTE amuzant, inghesuita in locul din fata, cu rochia umflata pe tot parbrizul aproape.

6. Am reintalnit oameni de nu-i mai vazusem de ceva vreme. Toti deschisi, fun, non-conformisti, f.f.f.f. amuzanti, multi s-au descaltat sa danseze mai bine, totul spontan si frumos.

7. Poate insa CEL MAI MULT mi-a placut faptul ca nunta a fost…per total…foarte spontana. La nivelul la care ei au invatat dansul cu O ZI inainte si la ora la care am ajuns la local inca nu erau aranjate/preparate invitatiile! A trebuit sa ajutam sa le punem noi, ca vechi prieteni. Mi s-a parut super tare, a fost TOTUL facut pe ULTIMII ZECE metri! Ah, si dansul a fost CEL PUTIN original – a inclus si o …umbrela…si pe cei doi nasi…si un mers a la Merry Poppins. :D

POZE….later on, acu` mi-e lene rau sa le scot de pe camera si sa le redimensionez, pf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>