Chestiute rapide

Incepui munca. Trece timpu` de parca sta, am venit repede la bireaux pentru a sterge cele 962 de mesaje dintre care 95,7% erau spam.
Le-am sters pe toate. :D

Pleaca Ileanaaaaa!!! De la munca. Trist.

Azi s-ar putea sa merg sa vad cu BenQ semifinala, fac ei cinste cu bere si cu un proiector cul care sa…aaaa…proiecteze … meciul. Ar fi interesant, sa vad cat de praf o sa fiu. :)

In curand veni-va frati-meu cu ala micu` de-mi poarta numele! Sa il boteze. Sarmanul…discutam cu Alex despre necesitatea acestei…inchistari…in religie… si toate obiceiurile astea. Ma rog. Discutabil…mult de tot. O sa fie haos, dorm in alta parte cateva zile, sa pot supravietui.

Vreau din ce in ce mai mult si mai puternic un iPad. I-am gasit remarcabile utili…tati cat mergeam cu trenul de la Galati incoa` si invers.

E dezamagitor cand unii fosti amici incep sa te injure…asa…fara sa le fi facut nimic. Penibil din partea lor.

Ieri am facut o mare reuniune. De ce tot timpul se ajunge la dialoguri despre SEX? Mai mult, aveam si un laptop la noi asa ca am si VAZUT/EXEMPLIFICAT! :)) Cul.

In curand, lansa-vom ceva genial! Stay close!!!! O sa-ti placa!!! :D

6 thoughts on “Chestiute rapide”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>