Metallica…a facut FIX ce a vrut din noi in Romania, in 2010

…daca ne spunea “acum dati-va jos pantalonii!!!” cred ca MULTI ar fi facut asta! De ce? Pentru ca baietii aia…au IMPREGNAT, efectiv, cu ENERGIE fiecare firicel de om de pe o raza de 500 de metri.

Vocea lui James nu numai ca si-a revenit, dar am auzit un Master of Puppets si un refren de la NEM like never before, URCAT foarte mult si fara greseala.

Lars asuda la greu peste bateriile lui dar…fara ritmuri in lipsa, cu limba scoasa ca de obicei.
[youtube JufIfVGeQHU&feature]
Comunicarea cu publicul fantastica. Au iesit de pe scena, s-au jucat cu noi, au aruncat cu…chestii in public, au pus reflectoarele pe noi, se vedea CLAR ca au SUPER pofta de CANTAT si de JUCAT si de…mai MULT, mult mai MULT decat un simplu concert.

Trei melodii de pe Death Magnetic,foarte tehnice (vorba lui Buzz) si in rest de pe Master of Puppets, Ride the Lightning, Black Album, Kill`em All. Toate perfectly played.

Scena MULT mai mare ca cea din 2008, pe doua nivele cu 3 ecrane mari. Destul de o.k. filmat – carente la solo-uri, filmau mai mult mana dreapta. Stanga conteaza, God Dammit!!!

Megadeth au fost si ei FOARTE o.k., super buni chitaristii! Au cantat melodii de pe Youthanisia si Peace Sells but Who`s Buying, adica 2 albume vechi si foarte bune. Parca n-au imbatranit nici ei!

Slayer nu mi-au placut. Nu-s…genul meu…nu inteleg versurile, melodiile par sa semene intre ele.

Anthrax o.k., desi se vede ca l-a lasat vocea. Oricum, anumite riffuri foarte fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>