Umbrelari mici, beware!

De fapt, o, voi, cei inalti, beware!!!

Imi place ploaia. Ma rog, nu cea de Bucuresti, care este acida si-ti cad parti din corp daca te lasi atins(a) de ea…dar cea de la munte/mare este (mai) o.k.

Pericolul major sunt insa persoanele cu umbrela. Indeoseb batranii, care CHIAR nu se uita pe unde merg si considera ca TOTI trebuie sa se fereasca din calea lor. Conform episodului din South Park unde batranii la volan omorau pe…gen…toti.

Azi era sa raman de vreo 3-4 ori fara vreun ochi, din cauza alora de mergeau in jurul meu cu ditai umbrelele cu ditai spitele ascutite. Si le falfaiau pe la nasu` meu, trebuia sa ma feresc non-stop.

Fratilor, daca aveai 1,3 metri, uitati-va ma in juru` vostru, puteti omori pe cineva nevinovat!!!

De asemenea, stiati ca scrie la lege ca puteti sa luati amenda, voi, soferilor, daca treceti cu viteza, pe timp de ploaie, prin balti si stropiti la greu pietonii?! De-aia majoritatea incetinesc cand vad balti, pe langa, evident, bun-simt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>