Scurte si rapide

In tramvaiul 41 pute. Si s-a umplut de cersetori si de vanzatori ambulanti de…leucoplaste (sau e cu “o”?), hartiute si servetele. 3 la 10 lei. O groaz` de bani…cred.
M-am apucat, la sugestia lui Buzz, sa invat Guns`n`roses la chitara. Sa facem un duo de senzatiune.
Ai mei schimba mobila prin casa, )!@(#)(!*&)#(!@#, intrucat o sa vina frati-meu si cu ale sale/ai sai din Suedia si vor shede pe aciulea un timp.
Urasc Windows Vista. Clar. Abia se mai misca laptop-ul cu el instalat…si n-am timp sa ma ocup, in asta perioada.
S-a lansat iPhone 4. Yey! :D
Cladirea unde s-a mutat Romtelecom, pe la Casa Presei Libere, pare din afara de 10 etaje…dar are vreo 20. E intortocheata rauuuu!!!
Tre` sa pleccccc…

7 thoughts on “Scurte si rapide”

  1. Si eu am castigat la Let’s Go Digital (TIFF pentru aia mici) un laptop. :D Cu Windows 7 cu tot. Care o tine in update-uri de cand am venit acasa.

  2. :)) se explica schimbul la care te refereai, syneiter. vezi sa nu se apuce si 4g sa faca update si sa nu mai mearga. mai bine il testezi la magazin acolo. il pui pe nenea de la magazin sa iti arate ca merge ( ii zici ca nu te pricepi si sa faca el ca stie mai bine )

    goaga, ce melodie inveti la chitara?

  3. Care nene, care magazin? !? in Romania doar la la Portocala portocalie iti face asta ba chiar poti sa iti si asiguri iPhonul contra cost incazul in cale il spargi/zgarii.

  4. U, FataCuNumeDeIndian, sa-mi dai pe mail … username/parola a-ti citi blogu`!!!! Nu uita!!!!! :D Si felicitari pentru premiul! : )
    Kiri, DOMNUL Goaga…si in afara de asta…November Rain si Patience
    Paul – nu.

  5. Domnul GOANGA, astept clipul cu November Rain ca imi place mult melodia. Ofer la schimb clip cu paul jucand volei ( il vom filma weekend-ul viitor) ai pozele facute de mine la ziua ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>