6 thoughts on “Bucurestiul sangereaza. De atata kitsch.”

  1. @unpuffulici – trist este ca m-am invartit 10 minute printre fantanile alea ingrozitoare (macar de ar fi fost COMPLET rosu…dar era culoarea “diluata” cu alb) si nu am vazut macar O pancarda pe care sa scrie ca este o campanie anume. In mod normal trebuiau puse cel putin cateva, in puncte extrem de vizibile, BILINGVE, astfel incat turistul strain sa priceapa ca nu a nimerit in tara tiganilor kitsch ci intr-o tara cat-de-cat civilizata. Cred ca 90% dintre cei ce au trecut pe acolo habar nu au de unde provine dracia aia si ce sens are…mai ales ca anul trecut era plin de culori absurde, la fel de oribile, fara sa fie vreo campanie.
    @Ellu aaaaa…da? :D damn. Pf. Uitai. Se pare.

  2. aham. ma intreb cati bani s-au baga in chestia asta si cati bani s-au spalat. Sa fim seriosi, daca ar fi sa “sarbatorim” sau sa…cinstim…fiecare zi internationala a CEVA….pf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>