Am casti in urechi. Nu-mi pune intrebari!

De ce trebuie sa mi se intample frecvent sa fiu oprit pe strada sau in mijloace de transport in comun(e) si sa fiu intrebat…diverse chestii…deseori banale…cand oamenii vad ca am CASTI IN URECHI!!?

Stau linistit, ascult nu`sh ce melodie, ma batai/fatai zambitor, si dintr-o data aud asa…ca o soapta, in stanga mea. Ma gandesc ca mi se pare, ca un om vorbeste la telefon. Apoi aud mai tare, ma intorc, si vad cum omu` ala vorbeste cu MINE, fara sa-i pese ca am CASTI IN URECHI!! Evident ca nu aud, tre` sa-l/sa o pun sa repete.

Frate/soro! De ce crezi ca am castile in urechi? De frumusete!? Nu, omule, pentru ca ASCULT MUZICA si cand asculti muzica, nu AUZI ce se intampla in jurul tau decat mult mai slab! Si dintre toti cei 30 de oameni din jurul meu, de ce TOCMAI pe mine m-ai luat!?

Sau aia de pe strada, sunt si mai enervanti. Cand este aglomeratie, nu`sh cum naiba se intampla de tocmai pe MINE ma aleg sa ma intrebe “nu te supara, Piata X…unde este?!”. Ca si azi in masina, cand evident unu` s-a gasit sa ma intrebe fix pe mine daca sa coboare la prima pentru a ajunge la nu`sh ce Mall, n-am auzit, evident, si tot el era nervos. N-a mai apucat sa coboare. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>