Carnal si carnivor

Carnal si carnivor intrepatrunzi simtiri, dorinte-n glezne coapse sani si tresariri si smuls de suflete gemande aprinse-n mii iubiri. Si cand te pierzi in lumea-mi rasar dorinte-arzande-n mii scantei, deasupra trupurilor goale valuri si mii de zmei iti intra-n tine-n sange ridicandu-te, zbatandu-te, dorindu-ne.

Carnal si carnivor infig un colt in tine, carnal si zbuciumat fasii tu rupi din mine, cu unghii rosii desfaci simtiri din noi. Si te ridic si aer simti prin par si buze si in zbor te-agati de pieptu-mi rece si-l dobori; caderea fi-va rupta-n traznete si geamat, si zbateri de aripi frante si muscate. Muscat iti e si sanul, muscat iti e si gatul, muscate-mi sunt bratele si degetele, caci salbatici suntem in simtiri si iubiri si rastigniri!

Carnal si carnivor apa iti curge pe tample si sorbinde picaturi pe buzele-mi ajung, stingande picaturi de sub ape si flacari aprinse; stropii tai ma inseteaza si trupu-ti e unica-mi apa dulce intr-un Ocean ce ochii furtuna-ti aduna.

Carnal si carnivor a te hrani din mine-ncepi, intai pasii-mi devorezi, apoi sufletu-mi inghiti, iara gatul muscat de dintii-ti albi hrana-ti este pentru caninii ascutiti si rosii. Piciorul meu devine tu, iara tu devii mladie, sufland in tine solzi sclipinzi se desprind si plutind se agata-n mine.

Acum, tu stai zambinda. Acum, eu stau. Si doar umerii se-ating zambind si-si spun, bine te-am regasit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>