Aglomeratia martisorului stradal

De fiecare data cand vine treaba asta cu martigasele, nu mai am loc pe strada. Si sunt subtire, ce ma faceam daca eram cat…cat…ceva…mare?! Brusc pe ORICE strada principala merg, imbulzeala. Oamenii pun frana subit, se opresc sa se holbeze la cate un ceva kitchos, la un snurulet, o panglicuta, FIX in fata mea. Ocolesc, dau de una lenta care navigheaza fara nicio treaba prin maldarele de martisoare, benoclandu-se ca *#%(@!# la ele. O depasesc, ma frec putin de ea (iiik!), dau peste un tiganus mic pus pe furat din posete, il fentez din glezne.

Martisoarele parca-s din ce in ce mai naspa. Sau pur si simplu nu prea sunt eu fan martisoare. Nu prea fusei niciodata…greu am gasit in trecut unele sa-mi placa… Prefer florile! Mmmm…flori de primavara. Alea-s faine, desi mi-e mila de ele. Cre` ca anu` asta fac cadou givece de flori. Sau seminte!

Da, o sa fac cadou SEMINTE de flori…si astfel ajut si planeta, la modul activ. Ah, ce bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>