Sondaj printre fete: Cum ai reactiona daca ai fi sarutata pe strada de o frumoasa necunoscuta?

Sa vedem ce reactii am primit de la fete la intrebarea “cum ai reactiona/ce ai gandi daca o tipa FRUMOASA te-ar opri pe strada si te-ar saruta?”. Feel free to comment, hehehihi! Intr-o dezordonata ordine, urmeaza! Ahem:

- “Mama mama! As fi mega flatata! Mi s-ar parea foarte misto si totodata amuzant ca mi se intampla asta! :D”

- “Pai nu as fi prea original. Ori as rade ori i-as pune mana pe sani sau…sub fusta daca ar avea!”

- “:)) Mi-ar parea rau ca nu e urata (dupa standardele majoritatii)!”

- “Ar fi SUPER TARE!! As saruta-o si eu, evident!”

- “Sunt oficial declarat(a) bisexuala… deci … i-as intoarce sarutul! Insa nu as face acelasi lucru in cazul unui barbat!”

- “As lua-o de par si i-as zice ca o vreau si am face sex!”

- “Pai m-as uita super lung la ea as zambi, m-as simti frumoasa si as fi fericita toata ziua! Si normal ca as saruta-o inapoi SI mai infocat!! Poate as lua-o si de mana sa ne plimbam jumatate de ora, sa si schimbam 2-3 vorbe”

- “Depinde, daca m’ar lua de mana si am continua sa mergem impresuna ca si cum ne’am cunoaste de ani sau si’ar lua zborul ca un moment. Oricum fain! Mi’ar placea sa mi se intample asta, si sa stii ca m’am gandit si eu cum ar reactiona un tip daca as face asta! I like this kind of randomness! :D ”

- “As fi foarte uimita si daca tipa nu pare nebuna s-ar putea chiar sa imi placa. Nu e in fanteziile mele sa ma sarute cineva din senin pe strada, dar nici n-as putea spune ca m-as simti oripilata/speraiata…P.S. – Daca m-ar saruta un barbat pe strada probabil ca mi s-ar parea foarte ciudat”

- “Nu poate sa fie un tip? :)) umm….daca ar fi o tipa…ca o prima reactie cred ca mi-ar veni sa scuip. Apoi..nush….as intreba-o daca par lesbi din cauza ochelarilor! Daca ar fi un tip misto insa… m-as facea ca fug dar m-as ‘impiedica’ oleaca! :))”

- “Daca ar pleca imediat dupa aia…as merge si eu mai departe si as ranji toata ziua!”

- “Ce tupeu…asa as gandi! Dupa, nu stiu, nu ma astept la o chestie de genul asta! Nu-s bi si nici lesbi.”

- “As plesni-o si as trage-o de par! :)) Non-sexual… Imi treci si numele si raspunsul? :D”

- “I-as raspunde! :) Daca ar fi frumoasa oricum as studia-o eu inainte de a se apropia ea de mine! Mi-ar atrage atentia liniile ei. Oricum am mai sarutat o amica”

- “I-as raspunde sarutului. Fara niciun fel de ‘amanunte’, i-as raspunde absolut normal si sincer si apoi as merge mai departe”.

-”1. Nu cred ca ar putea cineva necunoscut, de pe strada, sa se apropie atat de repede si neasteptat de mine incat as ajunga sa ma si sarute fara sa apuc eu sa ma dau inapoi sau ceva asemanator (exceptie face cazul in care tipa respectiva ar fi foarte foarte interesanta si m-ar fascina ceva la ea astfel incat sa nu imi dau seama ce si cum se intampla) 2. Mergand totusi pe ideea ca s-ar intampla asa ceva, daca tipa mi s-ar parea atragatoare si sarutul ar fi unul normal si nu foarte intruziv, atunci probabil reactia mea ar fi de soc dar nu un soc negativ, ci unul gen ‘Pfa!Ca sa vezi ca se mai intampla si chestii interesante cand stai la coada la chioscul R.A.T.B!’ 3.daca tipa NU mi s-ar parea atragatoare atunci cam revin la pct-ul unu in care ma indoiesc ca ar ajunge sa ma sarute, DAR sa zicem ca s-ar intampla, atunci probabil m-as simti “semi-violata” si cam scarbita (in functie de nivelul de “neatragatoare”) dar nu as spune nimic ca as fi prea surprinsa… 4.in ambele cazuri as povesti intamplarea over and over again, dar cu nivele diferite de excitement si daca tipa ar fi fost chiar draguta probabil as dezvolta un little crush si as trece mai des prin locul ala, ca cine stie! :) PS – stiu ca intrebarea ta continea termenul de “frumoasa” dar mi se pare mult prea subiectiv ca sa il iau in seama asa ca m-am referit si la cazul in care acest “frumos” pt tine inseamna altceva pt mine (vezi cazul Jodie Foster)”

Ce concluzii tragem copii?
Damn, ce pacat ca nu-s femeie, uneori! :)) Si mama, ce…deschidere afisati! Grrrrmrrrrr…

PS- asa, si acu` am gasit si motiv super bun sa pun poze cu tipe care se saruta! :D
PS2 – nu raspund la intrebari de genu` “cine a zis asta?!”
PS3 – nu, nu voi spune cine a dat raspunsul final ENORM! :))
PS4 – nu am facut printre tipi ca noi estem ceva mai putin open-minded. Exceptand Johnny Depp. :D DA, imi place Jodie Foster.

12 thoughts on “Sondaj printre fete: Cum ai reactiona daca ai fi sarutata pe strada de o frumoasa necunoscuta?”

  1. Dragi fete open minded,

    Tinand cont ca alex e un mare jurnalist care se respecta si nu divulga sursele si tinand cont ca ma omoara curiozitatea, cine e dispusa sa se si semneze este invitata sa o faca.:D
    Incep eu: raspunsul meu este cel care a terminat caracterele din messenger, din dorinta de a fi cat mai complet si clar ;)

  2. oau, cata propmptitudine!:D Multumesc!
    Si sa stiti ca nu fac asta ca sa-l ajut pe alex sa-si creasca nr de comenturi!:))

  3. uite iti zic si eu ca nu m-ai prins ca am dormit toata ziua. pai, de data aia pe trecerea de pietoni a fost misto ca ne-am fixat cu privirea si ne-am pupat si am plecat si dupa aia ne-am vazut intr-o bodega si s-a combinat cu prietenul meu.

  4. interesanta chestie, oricum notiunea de frumoasa e irelevanta, o fi, dar daca nu m-ar atrage, sau nu as simti ca emana unda aceea de vino-ncoa, nu as fi decat surprinsa cel mult, si daca gagica mi-ar placea, s-ar putea sa ajung sa ii fac o invitatie la un meeting in trei.
    How ever, as fi flatata ca tocmai eu i-am atras atentia, femeile sunt mult mai pretentioase cand vine vorba de femei..
    aa..si am testat faza cu sarutul cu o colega in liceu din pura curiozitate in a vedea diferenta in comparatie cu un barbat, eu i-am zis ca ea saruta mult prea feminin, ea ca sarut mai ca un barbat.. anyway o experienta de care ne amuzam mai tarziu..

  5. Eu sunt bisexuala :-D si stiu ce inseamna sa se intample asa ceva :”> … oricum va spun este magic :-x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>