Citeste acest post pana la capat. Or else!

Daca nu citesti acest post pana la capat, o sa fac astfel incat sa iti pice in cap un meteorit de marimea celui ce a dus la extinctia dinozaurilor, o sa fac dupa aceea astfel incat sa nu-ti fie NICIODATA gasite ramasitele (!) si o sa ai 7512374 de ani de GHINIOANE continue! E pe bune! Nu-l sterge…or else…!

Asa. Ba si tot primesc in continuare astfel de spam-uri. Ma rog…nu CHIAR asa, dar…similare ca idee si veridicitate. Si culmea, oameni INTELIGENTI dau forward astora…adica…oameni cu IQ foarte ridicat si cu picioarele pe pamant.

Ce ne arata noua asta, draga/dragu` meu? Paiii…faptul ca inteligenta nu mere totodeauna mana-n mana cu superstitiile. Oamenii merg pe principiul “ma, daca asta ar putea, chiar si prin ABSURD, sa ma fereasca de ceva rau…de ce sa nu o fac? Nu-i mare lucru!”. Asa ca lumea citeste tot felul de cacaturi si da forward si astfel eu am acumulat pana acum vreo cateva sute de ani de ghinioane. Adica si copiii copiilor mei se vor bucura de ele! Yey! :)

Si stiti care-i culmea? Ca pana sa ma obisnuiesc sa le dau delet/ignore complet…aveam cate miimi de suta de secunda in care chiar ma GANDEAM “Hm, ce ma costa sa-l citesc?!”. Si dupa aia imi dadeam doua palme (spiritual, de obicei nu ma bat singur…) si ma trezeam la realitate. “C`mon, e o TAMPENIE!”

Tu, de ce ai citit post-ul asta, de altfel banal si atat de previzibil? :D

3 thoughts on “Citeste acest post pana la capat. Or else!”

  1. Pai n-am ce sa zic interesant legat de tema asta! :D Adica….cam tot ce am zis presupun ca s-a mai spus!
    Da, e mai o.k. tema asta. Gasisem una si mai faina dar…nu se vedeau pozele din motive necunoscute (inca) mie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>