Schimbare de look`n`feel

Avand in vedere faptul ca fusei injurat la scara mare si deschisa…si larga…pentru faptul ca am INDRAZNIT sa iau o decizie de unul singur (sic-sic) si sa aleg culoarea … aaa… de fapt non-culoarea ALBA pentru blog, am decis sa iti/va fac pe plac si sa SCHIMB.

Si crede-ma ca nu fuse usor, din cele cateva sute de teme, doar 7 aveau potential, care 7 s-au redus la 2 in vreo 20 de minute si am ales pe unul. Care ala unul (mai misto ca actualul) avea o problema cu fotografiile (nu se…vedeau! nu ca ar fi important) asa ca am ramas DOAR cu asta care sper sa PLACA!

Daca nu iti place, te impusc. Spanzur. Sau o sa va sinucid cum o sa o sinucid pe Andra.

Yep, good plan. :)

Acu` dormi, e tarziu.

Va iubesc pe toti! Simultan si aleator.

14 thoughts on “Schimbare de look`n`feel”

  1. e bine, las-o asa! daca mai variai o nuanta dadea in “the color of puke”. Pana una alta e bine ca citesc si eu normal blogu asta, nu cu ochii lipiti de monitor!!!!

  2. Ah, da, ce misto! Nu ma crede, nu ma crede! Ca sa fii si mai surprinsa cand vei primi ce-ti zisei! Io-s mai…lent. Uneori. La dat poze sau la scris chestii pentru altii, par example. :)
    A, da-mi un adaos pe messenger. (urasc sa zic “add”)

  3. Uite, alex…ca sa nu mai zici ca sunt rauvoitoare , vreau sa iti zic ca imi place foarte mult avatarul tau!

    NA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>