Chestii faine spirituale

Este foarte foarte placut si…benefic pentru…suflet si TOT sa aud de la un om “Alex, sa stii ca ieri cand stateai si vorbeai tu de-ale tale, fara nicio legatura si foarte spontan, mi-a venit sa te imbratisez. Si a fost foarte placuta senzatia…chiar prin spontaneitatea ei si pentru ca nu avea legatura neaparat cu ce ziceai”. :)

E foarte placut sa primesc mesaj cu “Alex, ba omule, esti incredibil de fain!” sau sa fiu imbratisat din senin, pur si simplu. Sau azi dimineata, cand m-am trezit, o alta persoana sa ma intrebe cum ma simt, si chiar sa o intereseze! Si la fel de inaltator spiritual este sa se uite in ochii mei un om cu care n-am mai vorbit de ceva timp (destul de muuult) si sa-mi spuna “Ce bine imi pare ca ne-am vazut! Vreau sa mai iesim, sa facem chestii impreuna, cu totii!”

In stilu-i propriu pana si Ghiorghie m-a facut sa ma simt foarte bine. “Alex, stiu ca nu ar trebui sa zic asta si ca esti un om de kkt, dar sa stii ca….am ajuns sa te suport!” :)) Din putzu-i interior asta inseamna ENORM! Merci Ghio, stiu ca citesti pe-aci si ca o sa ma injuri…chiar…ACUM! :D

Ma bucura sa vad ca incep sa transmit mult mai puternic (deja, la vreo 2 luni de cand am luat decizii importante in existenta mea) sentimente “de bine” si zambete mult mai multe. Ba, si chiar va iubesc pe toti pe rand. Sau la gramada daca preferati.

Si o sa inaugurez o noua rubrica in curand aciulea, o sa vezi despre ce e vorba… si voi reveni la “intrebarea zilei”, evident. Am cateva prin creier, hihi!

Intre timp, cauta sa fii sincer(a) cu tine, sa zambesti, sa fugi de negativ si urat, inestetic si rau. Nu e greu. Si o sa primesti doar placut si bine. Ah, si iubire. Cacalau.

Sa nu mori! (inca)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>