Fight Club pe Wall-Street – ZF.ro

Cul. Stiau ei ca aci se va ajunge,in epoca stresului maxim!

“Pentru a scapa de stresul ce se acumuleaza zi de zi, din ce in ce mai multi directori de banci si companii financiare de pe Wall Street practica sporturi de contact, scrie Bloomberg.

“E temnita durerii. Bancherii de pe Wall Street sunt foarte competiviti, cred ca si asta joaca un rol”, spune Brian Peganoff, vicepresedinte la divizia de corporate cash management a Deutsche Bank. John Cholish, director in cadrul diviziei de wealth management a Merrill Lycnh, petrece cateva ore aproape in fiecare seara la Renzo Gracie Academy antrenandu-se in arte martiale mixte.

“Daca vii dupa o zi in care ai pierdut sute de mii de dolari, acest loc te ajuta sa scapi de stress”, a declarat Max McGarr, director in cadrul Renzo si luptator profesionist. “Cred ca cei care lucreaza in finante si sunt interesati de arte martiale mixte inteleg strategia si pregatirea”, a declarat Kevin Burns, din cadrul Wells Fargo.”

Sursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>