Calugarul blogger! (MARE e Imparatia Ta!)

Deci cititi si dixtrati-va. “Credinciosii-intreaba”! Puteti sa puneti si VOI intrebari!

Aici.

Din blog:

“Am scos widgetul de RSS, deoarece o sursă sigură mi-a spus că RSS e tehnologia Necuratului. ”
“De când am auzit ieri de legalizarea acestor două mari păcate stau închis în chilie, ţin post negru, plâng şi mă rog la Sf. Mina şi la Sf. Ştefan cel Mare şi Sfânt să ne apere de mânia lui Dumnezeu. Am tocit metaniile în mâini şi am cucui în frunte de la făcut semnul Sfintei Cruci.”
“Comandati coliva Online!”
“Internetul în România va fi filtrat la nivel naţional, pentru a împiedica accesul la site-uri pornografice, jocuri de noroc, jocuri video violente sau anticreştine. Formaţiile şi muzica rock, fiind sataniste, nu vor mai polua minţile adolescenţilor români.”
“Inauguram drept-credincioasa rubrica Anafura Saptamanii”

…………….

Later Edit: Pentru a va strica credinta si distractia va voi explica ca tipul este redactor la Times.ro. Pam-PAM!

3 thoughts on “Calugarul blogger! (MARE e Imparatia Ta!)”

  1. vai, GENIAL!Il intreaba una cu cine sa voteze si el il propune pe unu, Marian Bataiosu :)) si propune si un guvern cu ministru al educatiei pe o tipa care cica e doctor in teologie si EDITOR-SEF LA LIBERTATEA:))

  2. a, si evident cu Becali si Vadim in frunte…vrea sa interzica si avorturile, homosexualitatea, sa dea toate etniile afara din tara, sa iasa din UE, NATO etc si sa infiinteze un CONSILIU AL BATRANILOR!deja incep sa ma sperii

  3. “asemenea panarame nu au ce să caute în Grădina Domnului” hopa nenea decide cine merge in Rai, ce limbaj..
    Blogu’ asta e la misto sau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>