Stefan Banica – soldout (si alte probleme existentiale)

Bai tata, cat de…sa fii sa compari pe ELVIS cu BANICA Jr.?! Macar asa…de obraz…
Si da, s-au vandut TOATE biletele la concertele lu` Junioru`. Pentru toate cele 10, de Craciun. (de parca Craciunu` tine 10 zile, in fine)

Si…apoi…CINE decojeste bananele de la COADA spre cap? Mi se pare anormal. Aiurea. Ma zgarie pe retina! Mi se pare ca ai probleme…aaaa…sexuale daca decojesti banana de la coada. Sau nu? Hmmm…

A, si o fraza “de agatat” ce m-a amuzat azi-dimineata! “Hey baby…you know…it`s not gonna suck itself!”

Si in rest, va iubesc pe toti pe rand, ma duc sa fac niste comparatii anoste pentru o stire bestiala.

6 thoughts on “Stefan Banica – soldout (si alte probleme existentiale)”

  1. In primul rand, doi oameni/artisti/cantareti/actori POT fi comparati, fara sa fie neaparat de aceeasi valoare.Banica este comparat cu Elvis pentru ca stilul lui de a canta este inspirat de Elvis si pentru ca e foarte iubit de doamne.Atat.Nimeni nu zice ca sunt pe acelasi loc.In plus, eu zic ca e foarte de apreciat ca si-a vandut atatea bilete si ca lumea cere sa se organizeze 10 concerte de Craciun, ca sa poata ajunge toti, pentru ca mi se pare ca e un om care chiar munceste pentru meseria lui.Adica de ce sa fie plin la playback-istii aia afoni si sa nu fie si la el,de 10 ori mai mult?

    Cu banana sunt de acord.Dar daca asa o fac maimutele, lumea se gandeste ca asa trebuie.Eu vad coada aia drept un maner :D

    Cu fraza aia esti VARZAAAAA!E atat de veche incat nici amuzanta nu mai e.:))

    Sper ca te simti mai intelept dupa ce imi citesti comentariul.:D

  2. pai era una ieri la televizor care zicea ca, citez din memorie, “Banica nu este, intr-adevar, de valoarea lui Elvis, dar este foarte-foarte aproape!”. Ceea ce mi s-a parut……incat am schimbat canalul ca sa mananc linistit. (ma uit la TV doar cand mananc).
    Nu`sh, eu azi am citit fraza aia, nu o folosesc in procesul “agatarii”. Dar tu stii mai bine se pare! :D

  3. E pe foarte multe tricouri, omule!Nu a folosit-o cineva cu MINE!:)) Din ciclul, “ONE VODKA TWO VODKAS ……etc” sau “PRESERVE WATER, DRINK BEER”

  4. Eu decojesc bananele astfel. Pentru ca de obicei am unghii destul de lungi si banana la cap are un fel de muc care-mi intra sub o unghie si ma deranjeaza enorm de mult si nu mai pot manca banana pana nu-mi scot chestia aia de sub unghie (might be OCD). Asadar, drum pana la baie, frecat cu periuta de unghii, intors inapoi, disparut banana. Acum ma intelegi?

    Stiu o fraza si mai faina: “Papusa, ai niste picioare foarte frumoase. La ce ora se deschid?”

  5. :)) mda. uite, la MUCUL acela nu m-am gandit.
    “Hi there, do you like holidays? I like`em so much I`ll name your legs! The left – Christmas and the right it`s Easter! Can I see you between holidays?”
    (FataFaraNume, nu renuntaaaaaaaaaaa, nu renuntaaaa la blogggggg!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>