Vrea cineva un ceai? Il dau gratis!

(am rezistat impulsului de a scris “gratis” cu caps-lock. Urasc manipularea asta. Dar semn de exclamare tot am pus, ca asa se face in tabloide)

Are gust de ciorapi murdari, desi a costat o groaz` de bani. Cred ca a ciorapi. Nu am mancat (inca) ciorapi murdari. Eventual doar ii miros.

Ati observat, apropos, ca barbatii isi miros ciorapii? Si ca isi miros si degetele, daca se scarpina intre..aaa…in zone intime? E o chestie generala, pe bune.

Eu nu fac asta, evident, pentru ca-s feminin. Ahem. :D

6 thoughts on “Vrea cineva un ceai? Il dau gratis!”

  1. da bre, da’ fetele nu recunosc. Si multe NU fac asta. pe bune. sau fac pe ascuns. Tu nu stiu inca ce…esti. Hm. ASa, este ceai marca KUSMI cu aroma de SAMOVAR (Slightly Smoked – Russian blend of China and India Teas). Adica este un ceai arabesc facut in Rusia cu amestecuri de ierburi chineze si indiene. Gizas…

  2. daca mai ai ceaiul si nu l-ai aruncat il vreau eu si iti dau si ceva cu o aroma mult mai placuta la schimb. nu de alta dar imi place mult lapsang-ul de la kusmi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>