Ploaia ca fenomen social si personal

Ploaia este o chestiune foarte interesanta, la nivel social dar si pur subiectiv.

Am observat de-a lungul timpului cum reactioneaza oamenii cand afara ploua. Categoriile, ale naibii, nu-s deloc putine. Sa vedem:

- “Damn…iar ploua si ma deprim…uffff…(tipul deprimat)”
- “ahhh…ploua! Ce romantic…o sa ma uit pe geam sa vad picaturile scuragandu-se pe albul transparent al iubirii mele desavarsite…(tipul romantico-optimist)”
- “Ploua! kkt, IAR ma ud! Urasc apa!!!”
- “Ploua, de-aia ma doare spatele/piciorul/umarul…inima! (tipul artritic)”
- “Ce vreme de kkt, ploua, o sa racesc si iar dau bani pe pastile. (tipul pragmatic)”….and others.

Misto, ploua! :D

6 thoughts on “Ploaia ca fenomen social si personal”

  1. Cred ca tu te incadrezi la … toti!:))
    Si eu, incep cu prima categorie , ies afara si ajung la a doua si, dupa 5 min, a treia!

  2. :) Silvia is right, indeed. si mai categoria : “ah, ploua, oare o sa primesc de la lume SMS ca ploua si ca amanam iesirea?” Din asta mai fac eu parte. Pe mine personal nu ma afecteaza ploaia in vreun fel, dar nu sunt nici genul “i don’t give a shit”, pt ca, I really give a fuck alora care anuleaza chestii pe motivul asta…..grrrrr…damn. ce frustrata eram :D

  3. :)) misto asta cu SMS-uri de “nu mai vin ca ploaie”. Si in mine se da uneori o batalie daca sa trimit astfel de SMS-uri dar de obicei castiga partea cu “nu dau”. In liceu dadeam, ca eram sub imperiul fricii – vazusem recent o emisiune in care se explicau efectele ploii nocive/poluate asupra corpului uman.
    Acu` sunt mai indiferent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>