Intrebarea zilei – compliment

Care a fost lucrul pe care l-ai spus recent si ti-a fost rusine de cele zise imediat ce ti-au iesit cuvintele pe gura? In acelasi topic – care a fost lucrul pe care l-ai zis de care iti este rusine si astazi – din toate timpurile, nu doar recent?

Raspunsul meu:

Cel mai recent – cand am zis ca merg la o conferinta dar instant am realizat ca de fapt nu o sa merg, fiind de fapt aiurea de tot, dar nu puteam sa ma…razgandesc imediat… asa ca…i-am zis ca vin oricum. Shit happens.
Cel mai vechi – cand m-am certat cu maica-mea, prin clasa a VI-a, si i-am zis ca tata e mai bun si mai misto decat ea. Oribil m-am simtit.

12 thoughts on “Intrebarea zilei – compliment”

  1. ma enerveaza asta cu recent si din toate timpurile….in fine, imi amintesc f clar cand am felicitat-o pe o tipa pt ca e gravida. Mi s-a facut imediat rushine cand am vazut ca s-a inverzit la fatza. “Nu sunt gravida, doar m-am ingrasat!” UPS.

  2. hmm..ceva recent nu stiu imi scapa, dar imi aduc aminte de cand eram de vreo 5-6 ani si l-am vazut dansand intr-un mod pe care nu il intelegeam atunci respectiv dansa lasciv pe langa mama, i-am zis ca e nesimtit, desi nu intelegeam prea bine nici macar sensul cuvantului dar asa am simtit sa ii spun..
    Cred ca a fost momentul cand mi-a fost cel mai rusine pentru ce am zis :D

  3. :)) Greu, am fost atacata de o 2 pisici cu rabie si am stat toata noaptea la urgente sa imi faca vaccinul . asta prima seara. apoi am mers la o tanti de sta la curte si are branza ca aveam chef , si mi-a dat o CANA de lut destul de mare de palinca: “cat ma duc eu sa iau branza, tu sa bei asta toata, altfel ma supar, ca am facut-o cu mana mea “. Si am baut jumate si cand a venit s-a cam suparat asa , si a pus si ea intr-o ceasca, si mi-a zis: “pana la fund daca esti in stare!” . Iti dai seama ca m-am ambitionat si am dat-o pe gat. Am luat branza si mam carat. La nici 2 minute pe strada, m-am impiedicat, si am picat cu branza intr-o balta cu alge d’alea verzi ca pielea de broasca. Noroc ca era intr-o punga si am reusit sa salvez o parte din ea. Mi-am luat paine si am intrat intr-un bar sa mananc, pt ca mi se facuse frig de la udeala. I s-a facut nitel mila barmanitei( care era imbracata cu pantaloni de piele negri scurti si corset rosu tot de piele, si ghete pana la glezna )si mi-a dat o cana de vin fiert si mi-a dat sa ma schimb cu o ie mai lunga si m-a rugat sa o ajut in seara aia. Apoi noaptea am dormit in camera ei de la mezanin, ceea ce a fost …bine. Si….uhmmmm…cam atat retin…

  4. ohhhhhh…..Constiintaaaaaa lasa-maaaaaaaaaaaaaaaa. Bine fieeeeeee…nu erau 2 pisici. era una. si nu avea rabie. si nu am fost la urgente. am fost la o cafea. si nu mi-am luat branza. ci struguri. in piata. si nu am cazut in balta pentru ca nu mai plouase demult. si barmanita era in ceva verde. s i toate astea nu s-au intamplat in acelasi loc. si nici macar in acelasi an. si nici macar nu sunt sigura ca mie…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>