Plecat-am la Goteborg

Ai mei alearga haotic pe-aciulea, eu incerc sa stau cat mai calm…damn…
Respectiv m-au terminat psihic, cu bagaje, “ce-ti mai iei? Ti-ai pus papuci!? Ti-ai luat camasa? Tricou? Ce tricou? Niste euro ai si tu? Coroane suedeze? Cate? De ce doar atatea? Bineeee, vezi tu!”
Avem vreo 12384912 de kile de bagaje. Taica-meu s-a enervat, pe buna dreptate, ca la aeroport plata pe parcarea pe ZILE se face tot LA ORA. In ORICE alt aeroport din UE plata se face la ZILE daca stai mai mult si e un discount baban.
In rest, mi-a facut frati-meu o lista de BUNE PURTARI in Goteborg. Cica aia te amendeaza pentru practic ORICE. Daca depasesc cu bicla marcajul, daca stranut spre un om, daca fac fotografie cuiva si ma vede ala/aia, daca ma uit nu`sh cum… si alte de-astea. Civilizat, dom`le…sau e nitel exagerat? Ramane de vazut!
Mi-am tras pe iPod Touch un program misto care-mi PRONUNTA fraze de baza in suedeza. “UNde este cel mai apropiat metrou?” “Cum se ajunge pe strada X”, “Unde pot sa beau o bere in apropiere”, etc.Are si fraze de flirt! “N-am mai facut sex cu nicio fata in orasul acesta…trebuie sa rezolvam!”, si de-astea, patetice. Dar m-am amuzat. :)

Va iubesc pe toti pe rand.

6 thoughts on “Plecat-am la Goteborg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>