Beblusi de 7 ani

Cat ar trebui frate sa iti tii copchiii in carutz? Adica…ma uitam in Canada, acu` ceva ani, ca parintii de acolo ii tineau si pana la 10 ani in carucioare! Adica…kkt…ditai namila de copil, plimbat de parinti, GIZAS!

Evident, la cativa ani, trebuia sa ii imitam si noi! Vad din ce in ce mai des pe strada parinti cu copchii overgrown in carut. Mi se pare lipsa de responsabilitate si inconstienta din partea parintilor. Ba ala pe care l-am vazut azi era si grasan, pe la un 6-7 ani…

A, si am mai auzit un dialog intre o baba si o mama cu un copchil de vreo 4 ani intr-o statie. Baba: “Cati anisori are?” Mama: “4 ani si cateva luni…” Baba: “Vaaaai…dar e frumossss! E grasutz, implinit!” M-am intors si ala nu era GRASUTZ si IMPLINIT! ERA OBEZ!!!!!!!!! Gizas, imi venea sa-i zic mamei sa mai SLABEASCA cu gatitul si indopatul in ala mic!

4 thoughts on “Beblusi de 7 ani”

  1. eram SUPER fit! Pe bune! Eram…bucalat….sa zicem…dar nu ca CARTMAN!!!
    A, am citit nu`sh unde ca fata de generatia de acu` 4 ani, numarul GRASILOR/GRASELOR din LICEELE romanesti s-a DUBLAT! Nu`sh ce studiu, bla-bla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>