Toamna (iarna, primavara, vara) manelelor

Am trecut deja de destule ori pe langa deja faimosul poster cu TOAMNA MANELELOR, ce impanzeste (cel putin) Capitala. NU vreau sa pun posterul pe acest blog, pentru ca te respect. Oricum, ca o scurta descriere…este un poaster…100% manelistic. In centru troneaza poza principalului “artist” – GUTZA, inconjurat de o aura de inger (tigan) si de ceilalti manelisti imputiti stimabili. Adica de-aia de-si spun in nume orasul de provenienta “Adi de la…/Romeo de la…/Vali de la…” sau de-aia care adauga numelui un apelativ “Sorin de Haur/Costel de platina/Margelatu de Argint…”.

Si ma gandeam io asa, ce as face. Inspirat fiind de filmul Inglorious Basterds, al lui Tarantino.

As impanzi orasul cu postere numit “APUSUL MANELELOR – un show INCENDIAR” si as aduna intr-o mare hala toti marii “artisti” manelisti. Si toti fanii, evident.

Si le-as da foc.

Si da, sunt NITEL xenofob cand vine vorba de tigani. Pur si simplu.

Si oricum, 90% dintre tigani sunt manelisti si 100% cu IQ sub 100. Deci este o.k. Crestem media inteligentei pe acest stat din Europa de Est.

2 thoughts on “Toamna (iarna, primavara, vara) manelelor”

  1. Uite unde era Lt. Aldo Raine din Breboo si noi nu stiam :D
    sau mai bine zis Lt. Aldo Raine al manelelor&tiganilor :) Duru(le),Duru(le), Duru(le) spala fata cu sapunu’ :D :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>