Putim

Bai, deci azi am fost sa-mi iau pasaportul. Doamne, ce frumos sunt, in paranteza fie spus…asa, ce ziceam?

A, da. Si pe drum, nu`sh cum dracu` de am nimerit NUMAI langa oameni care PUTEAU! bai, dar chiar si pe SCARILE rulante de la Romana, am nimerit FIX in spatele unuia care lasa o duhoare de MORT in spate. Si adia vanticelul, asa, fix pe sub bratul lui, si fix in nasul meu.

Si la coada la pasapoarte, la fel, am nimerit langa o stimabila doamna in etate corpolenta o baba grasa si infecta care PUTEA de a trebuit sa iau distanta ca la ghiseu la banca!

Si in metrou la intoarcere, de la Romana era pseudo-inghesuiala si TOTI infectii aia stateau cu mainile ridicate, pe bara, si puteaaaaaa! Si mai erau si doi de-astia de vreo 22-23 de ani care vorbeau in gura mare despre ce au facut ei in INSTANTELE de la World of Warcraft, si erau super hiper entuziasmati si puerili…nu ca io nu m-as (fi) juca(t), dar macar nu urlu sa auda tot metroul ce LEVEL sunt cu WARRIORU` si cum ti-au dat KICK SI BAN ca ai facut nu`sh ce pe nu`sh ce HARTA DIN AZEROTH!

Si am intrat deloc intamplator pe cateva portaluri de chirurgie estetica si costa doar cateva sute de lei sa iti extirpe glandele alea de kkt care PUT de sub brat, fara mari efecte negative asupra corpului! DUCETI-VA FRATE ACOLO!!!!

2 thoughts on “Putim”

  1. N-ar fi fost interesant să trăim într-o lume de oameni mici care să nu ajungă la bara de sus a transportului comun? Te-a deranjat pe tine, om de 1.80 (cred). Dar 20 cm mai jos, ştii cum e?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>