Idei de business

Vrei sa fii toata viata sclav unui patron? Vrei sa muncesti dupa un program fix toata viata? Vrei sa ti se scada salariul dupa cum bate vantul economic? Vrei sa stai unde ti se spune sa stai? Vrei sa nu ai nicio sansa sa iti alegi colegii de lucru?

Atunci nu iti deschide un business propriu. Nici macar nu INCERCA sa faci asta.

Eu personal, vreau at some point in the future sa-mi deschid o afacere A MEA, proprie si personala. Adica cu un asociat, clar. Sa split the risk, evident.

Si chiar am inceput sa gandesc pe niste idei…si am cateva.

Evident, nu o sa zic aciulea care sunt, intrucat nu vreau ca miile de cititori care intra aici la fiecare 10 minute sa stie TOT si sa faca inaintea mea. INSA…un ghid BUN si cu multe idei structurate pe INDUSTRII/PASIUNI din SUA, dar cu multe sfaturi ce pot fi aplicate cu mult succes si in Romania, puteti vedea AICI.

La doar o prima vedere mi-a atras atentia o idee de afacere care poate fi FOARTE usor modelata si pentru Romania – Firma de turism pe biciclete.

Good business to ya all! :D

Va iubesc pe toti pe rand! (si asta ar putea fi un business…hehe…)

2 thoughts on “Idei de business”

  1. ai zis bine…ar putea fi un business… pentru ca „Cel puţin un an sau doi cred că mai rezistăm” zice: Dragoş Lupescu patron Raitabike si unul dintre cei care s-au gandit inaitea ta la acest tip de afacere si ca sa vezi ca nu esti singurul afla ca la avut ca ajutor si pe Ştefan Dinculescu. :D Asca ca inainte de a deschide o afacere mai consultATE ;) Amanunte aici: http://www.adevarul.ro/articole/pedalati-baieti-pedalati.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>