A friend in need’s a friend indeed – sau povestea unui tiz de-ai mei – Alex Luchici

Alex

Da ma, deci ca de obicei, periodic, mai browsez si io pe un fel de Internet si am dat peste un personaj care mi-a atras atentia imediat. Adica mai egzact, mi-a atras atentia fotografia lui, chiar de la intrarea pe blog.

Il cheama ca pe mine – Alex, chestie care-i un maaaare plus (pentru el) si are rucsac in spinare. Si pleata. My type of guy. Nu, nu l-am vazut niciodata, cel mai probabil…desi stiu ca m-as intelege cu el. :D

Si am dat scroll in jos, sa vad ce scrie tipul si am fost surprins sa vad ca…nu el scrie post-urile. Ci alti oameni, care par si ei foarte foarte… tari. Adicatelea poze de prin tara, povestiri si, ma rog, un pisoi numit…DIESEL! :)) F. tare.

Ulterior am realizat care-i faza. Acest ins, Alex Luchici (care m-a cam impresionat la prima vedere, kkt. urasc cand se intampla asta…), ERA muntzoman, ERA un ins care mergea prin Delta, era un om caruia ii placea sa traiasca si care…mmm….a paralizat intr-un accident. Sarind dintr-o barca, s-a lovit la cap/coloana si a ramas paralizat aproape pe tot corpul.

Mi se pare incredibil insa cat de optimist pare si…bai, este prima oara cand fac asta… adica de obicei nu ma bag in campanii de strans bani si alte de-astea, dar…SIMT ca acest Alex Luchici ar cam merita.

Pagina lui o puteti accesa aici si o sa pun blog-ul lui si in Blogroll cu proxima ocaziune. :)

Acu`…munca.

2 thoughts on “A friend in need’s a friend indeed – sau povestea unui tiz de-ai mei – Alex Luchici”

  1. Salut, Alex!
    Şi eu ţi-am descoperit blogul acum ceva vreme (cu un mic ajutor din partea unei prietene :D) şi am ţinut să las un semn aici şi să-ţi zic mersi pentru post. Înţelegi întîrzierea…
    Într-un fel, încerc să fiu tot atît de activ ca “înainte” doar că acum cea mai importantă e recuperarea mea – iar cînd o fi să fie bine din nou, voi fi poate pregătit şi pentru un munte!
    Ca o menţiune, blogul e un experiment în doi – posturile sînt scrise fie de mine (eu folosesc un dispozitiv adaptat pentru net), fie de prietena mea, fie în doi, la pluralul neutru :)
    Te salut şi…I ll keep an eye on you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>