…si AZI

BRUTUS. Incepe sa nu-mi (mai) placa de acest Brutus. Ca si de RCS&RDS. De care, ma rog, nici inainte nu prea-mi placea. Darrrrr, dupa a DOUA zi fara INTERNET la munca (si in intreg CARTIERUL), mi se pare ca sunt niste oameni TOTAL lipsiti de profesionalism.

Adica…nu`sh cum sa zic, dar noi, compania, pierdem BANI din cauza lor si chestiunea asta, in alta tara, ar fi de chemat in instanta si de platit DAUNE cat pentru un AN de munca.

In caz ca nu constientizati, in presa, doua zile fara stiri complete sau fara stiri la capacitate maxima duc la pierdere de cititori, pierdere de cititori fideli, care se traduce in pierdere de BANI pe termen lung.

In rest…am facut un interviu misto cu seful de la Romtelecom. O sa-mi pun net de la ei, i-am spus eu dansului, in momentul in care voi stii SIGUR ca imediat ce-am plasat comanda, in maxim 24 de ore, o sa vina un angajat de-ai lor si o sa-mi instaleze Internetul fara ca eu sa misc UN deget. :) Si a zis ca este PERFECT de acord cu mine si a rugat pe Cristina Popescu, PR-ul lor sef, o femeie incredibil de faina, sa-si noteze cazul meu. :D
In rest, o sa mai scriu in uichend, cand balaci-ma-voi in AER de BREBOO. Si de vopsea, caci voi fi Tom cel Sawyer. De asemenea, raspund la comentarii (saru`manaaaa) maine-poimaine.

Va iubesc pe toti pe rand!

2 thoughts on “…si AZI”

  1. Ce PiAr profi are Rom cel telecom! :) (acu’ ma simt spionat nu doar de Orange si Cosmote, ci si de Romtelecom! brrrrr :D) Dap, rezolvati, rezolvati… de luni, sunt clientul vostru SI pe broadband, DACA imi este satisfacuta…lenea! :)) O sa ma uit pe oferta, sa vedem cum facem sa vina si Wiiiiiiiuuuulllll! uichend fain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>