Te simti…

singura, desi esti inconjurata de oameni? Te simti frumoasa cand te uiti in oglinda de la baia infecta in veceul careia tocmai ai urinat, cu sange?
Si apoi. Te simti inteligenta cand agati un terminat in discoteca printr-o fraza de genul “pariez ca esti pe langa inteligent si frumos…”? Te simti inteligenta cand fumezi tigara dupa tigara tastand la un computer amarat cuvinte care incep cu dubluve dubluve dubluve?
Te simti cumva de atat bun gust cand combini atatea culori incat curcubeul ar fi gelos pe tine, si esti diva cand simti privirile flamande ale masculilor pe corpul tau despuiat de orice lipsa de… culoare?

Neah, te-ai fi asteptat sa continui cu alte retorice. Pur si simplu ma duc sa ma pis intr-un veceu, apoi sa ma uit intr-o oglinda si sa-mi zambesc. Apoi poate merg intr-un club infect de la marginea centrului de oras unde sa agat o tipa printr-un zambet banal si un dialog de rahat repetat de un milard de ori. Poate voi continua prin a lasa pe altele sa se uite la mine…si voi incheia seara proband haine colorate, in fata unei sparte oglinzi.

Si da, ma simt.

15 thoughts on “Te simti…”

 1. azi s-a saturat sa renunte…isi sterge din privire panza de paianjen…nu a dormit, dar nu se simte obosita…fara sa se uite in oglinda se simte frumoasa…azi si-a pus culorile sarbatorii, ii place surasul ochilor…nu se simte o straina…priveste inainte fara sa ii pese de nimic…azi e o femeie constienta de sufletul ei…

 2. de ce e la feminin? de ce “singura” si “inconjurat” si etc?

  De ce la feminin?

  Ptca noi suntem mai slabe? Seriosssss???

  Nu cred! Uite ca pe asta nu o mai cred!!

  Voi sunteti aia slabi care nu stiti ce vreti, cand vreti, unde and etc:)

  Si stiti asta dar….va e frica sa recunoasteti.

  Hai sa facem un deal.

  Recunoaste. Subtil. Rescrie tot in sens invers. Tu sa fi cel de la inceput si ea cea de la final. Las/o pe ea sa invinga si recunoaste ti tu hibele:)

  Poti?

  Sau oglinda ta dn baie nu e infecta ? :))

 3. hmmm…Ramy(4s)…se pare ca nu ai inteles sensul textului, sa-ti explic, Ramy(4s). Ai o pasiune pentru multi de “s” si cumva pentru alter-ego-uri…?
  Asa. ANALIZA PE TEXT:
  - Partea I pare o critica adusa banalitatii unui arhetip social – fufa cu pretentii de intelectual.
  - NU intamplator am ales sexul feminin pentru ca trebuia ca in partea a doua…
  - sa fac o paralela intre sexul masculin si acesta. Si rezultatul sa fie…
  - paralela intre o oglinda “de la baia infecta” (nu oglinda era infecta, ci baia…) si “oglinda sparta” a masculilor. Practic, masculii, desi cu pretentii si/sau misogini, nu sunt cu nimic mai presus decat arhetipul acela feminin ci, cu unele mici diferente, tot la fel de banali pot fi.

  Final apoteotic – toti suntem tristi si murdari in egalitatea noastra. sau…egalitatea este banala si murdara…?
  Cum preferi tu.

  PS- nu numai ca nu-s misogin sau consider femeia slaba…(nu ca ar fi vorba aici de SLABICIUNE…) dar am chiar mari inclinatii feministe. (eu = parte feminina pregnanta)

 4. m…ba esti oarecum misogin, tocmai pentru ca ai partea feminina destul de dezvoltata.
  :)) mai tii minte testul ala?tu ai iesit predominant feminin si eu predominant masculina?:))

 5. a, da, chiar. pai da ma, chiar cre’ ca sunt predominant feminin. De-asta atrag atat de mult. Acel FIN si SUBTIL pod dintre personalitatea masculina si cea feminina ma fac practic…irezistibil. Doamne, iti MULTUMESC ca m-ai facut PERFECT! :))))

  Neah. glumesc.
  sau nu.
  ma mai gandesc. :D
  (merci pentru mingea la fileu ;) )

 6. god….urasc cand generalizam si suntem sexisti. fratilor, e absurd sa zici ca femeile sau barbatii sunt mai slabi/slabe sau orice altceva. Asta este probl mea la comu lui ramy, nu ca nu a inteles “ce-a vrut sa spuna autorul”.

 7. :D

  O,da!Lasand la o parte perfectiunea ta, marete, e intr-adevar oarecum irezistibil un barbat a carui latura feminina ii ofera si o empatie mai mare fata de fete/femei, mai ales in conditiile in care MEN ARE PIIIIIIIGS!Insa atunci cand ea vrea de la el strict barbatia aia si el se lasa coplesit de emotii, atunci e mai nasol!:))

 8. io nu ma las NICIODATA, read my lips, NICIODATA coplesit de emotii! Sunt viteaz, puternic, neinfricat, trecut prin razboaie, etc.
  Si ce ma, e normal sa fiu mai empatic fata de sexul FRUMOS, nu!? Doar io-s sexul urat, deci…+ si cu – se atrag.

 9. hahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahah….radeam de prima fraza. Cu a 2a sunt de acord.

 10. bah voi joburi nu aveti de va conversati aci toata ziua…ia la treaba si lasati vrajeala asta…care se invarte numai in jurul lui Halex…:D

 11. sor-meo…declar in fata natiunii ca nu mai vb cu tine niciodata…suferinta este mult prea mare….buhuhu….gata, mi-a trecut…cand ne chemi intr-un sejur de 15 zile in lovely UK? Platit de tine u bloody bastard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>