Orange Romania, oaia neagra a France Telecom

Orange Romania, lider pe piata locala de telefonie mobila, a raportat venituri de 531 milioane de euro in prima jumatate a acestui an, in scadere cu 15,4% fata de perioada similara a anului trecut, rezultatele situandu-se sub media grupului France Telecom, potrivit raportului trimestrial al France Telecom.

Din cele 531 milioane de euro, 267 de milioane de euro au fost venituri obtinute in trimestrul al doilea al acestui an, in scadere cu 16,7% fata de trimestrul al doilea al anului 2008.

“Veniturile din Europa au scazut cu 3,9%, din cauza impactului pe care l-a avut degradarea conditiilor economice din Romania, unde veniturile au scazut in prima jumatate a anului cu 15,4%. Veniturile au crescut in Belgia, cu 2,2%, Moldova, cu 14,6%, Luxemburg, cu 20,5%, echivaland scaderile din Elvetia -2,5% si Slovacia -1,9%”, se precizeaza in raportul France Telecom.

Compania avea la 30 iunie 2009 un numar de 10,35 mil. clienti.

Mai mult in DailyBusiness.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>