Distrugere si creatie

Bai tata, de ce intotdeauna este atat de USOR sa distrugi si atat de greu sa (re)cladesti?

Si ma refer in ORICE! Ce usor se distruge o strada si ce greu se pune asfaltul nou! Ce usor si rapid se demoleaza o cladire, si cate luni dureaza sa cladesti alta noua!

In acelasi sens: Cat de usor este sa subrezesti o relatie si ce greu este sa o refaci! Cat de usor este sa-ti distrugi karma si cat de dureros este sa o repari!

DAR…cate satisfactii ai cand stii ca esti pe drumul cel bun…si cate satisfactii ai cand te uiti la ce ai recladit! :)

10 thoughts on “Distrugere si creatie”

  1. da mah….e fantastic sa poti sta in fata oricui si sa stii ca nu ai nimic sa-i ascunzi….dar pentru asta e musai ca oamenii sa te accepte fix asa cum esti. muaaaa….eu traiesc sentimentul asta in fiecare zi. gata…m-am laudat destul. :)

  2. Sa ti spun ceva….Ce ai spart, nu lipesti. Te chinui degeaba

    E una cladirea si alta recladirea. E un vis ca poti recladi ceva…Si sa mai ai si pretentia sa arate ca ceva…cladit:)

    Wake up!!

  3. eu unul abia astept sa doboare cateva blocuri in Bucuresti, si sa RECLADEASCA ceva cu adevarat in locul lor…

    Si tot subiectiv vorbind, abia astept ca EU sa repar niste greseli de-ale mele si sa scriu ceva pe deasupra. Deci…nu prea-s de-acord cu tine, ramyssss (cu patru de S) :D

  4. ramyssss…daca s-ar fi aplicat teoria ta…am fi fost undeva in epoca de piatra….tot ce avem acum in jurul nostru a fost recladit in nenumarate randuri….si cel mai bun exemplu este germania, care arata acum ca un bibelou dupa ce a fost bombardata in draci.
    orice poate fi recladit…chiar si o relatie. si aici vorbesc din proprie experienta. nu este usor, dar, daca ambele personaje vor cu adevarat, poti transforma o relatie “sparta” intr-una poate si mai mishto decat inainte de dezastru

  5. “In acelasi sens: Cat de usor este sa subrezesti o relatie si ce greu este sa o refaci! Cat de usor este sa-ti distrugi karma si cat de dureros este sa o repari”

    Imi inchipuiam ca tu si Blonda sunteti mult mai poetici. Credeam ca textul are o conotatie mult mai adanca decat simple cladiri in intelesul de ….cladiri. Raman dezamagita.

    Tocmai pt ca am crezut ca textul defapt este o metafora a relatiilor rupte/cladite/recladite etc dintre oameni am dat si comentariul de mai sus….

    Dar se pare ca textul chiar era despre obicte, clsdiri si …sosele:) Ridicol. In afara de fragmentul pe care l am scris mai sus….Nimic interesant…

  6. hey. ERA o metafora… dar nu voiam sa fie ATAT de evidenta. “Si tot subiectiv vorbind, abia astept ca EU sa repar niste greseli de-ale mele si sa scriu ceva pe deasupra.” – aici ma refeream la relatii. Si cam tot textul tot la asta. deci ai intuit bine…
    Si sunt TOTAL de acord ca poti recladi/reface o relatie, mai puternica decat oricand, cu efort din partea ambelor parti (daca sunt doar doi implicati).

  7. ramysss noi estem mai jenati sa fim foarte profunzi….evident ca ne refeream ambii la relatii, ca doar nu vroiam sa reconstruim un bloc…suntem mult prea lenesi

  8. si cel mai bun exemplu este germania, care arata acum ca un bibelou dupa ce a fost bombardata in draci.

    eu unul abia astept sa doboare cateva blocuri in Bucuresti, si sa RECLADEASCA ceva cu adevarat in locul lor…

    Patetic!! so…..aci parca nu mai era vorba de profunyime ci de lucrurile in sinea lor

    Cred ca ar trebui sa va hotarati

  9. scuza-ma ca nu suntem profunzi si poetici in fiecare secunda a vietii….si daca nu te intereseaza recladirea unui oras/tara, este problema ta….

  10. :D 50-50%. Este paralela intre fizic/material si sentimente/afecte. Gasesc ca orice fel de relatie se poate recladi, atata timp cat exista “materie prima” – in cazul de fata, vointa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>