Yahoo 360, adios!

Cei dintre voi care poseda blog/profil pe Yahoo 360 poa’ sa inceapa sa-si impacheteze. Si sa se mute cica pe ALT portal, tot al Yahoo, unde compania urmareste sa centralizeze toate datele utilizatorilor companiei.

Acum, nu`sh despre voi dar pe mine nu m-a atras acest 360. Mi se pare ca se misca prost, e greoi si uratel pe deasupra. Ii stiu pe cativa care au blog pe-acolo, dar…doar o mana de oameni.

Stirea completa o scrisei pe-aci.

Va iubesc!

3 thoughts on “Yahoo 360, adios!”

  1. Eu mi-am iubit pagina de 360 :) puteam sa schimb o gramada de chestii la ea si gasisem o multime de bloguri dragute… Cand am aflat ca se inchide am renuntat la blog cu greu.

  2. nu tre sa renunti, ti-l muti doar. si da, se muta pentru ca incepuse sa se miste greu. dar o sa se remiste cul din nou cica. nu ca m-ar interesa vreun gram, da’i defect profesional sa citesc simplitatile astea

  3. Viata. Ce este ea viata? Pai sa vedem… exista diferite teorii, idei, perspective… Unii zic ca VIATA reprezinta ceva dat de D-zeu.
    Altii zic, imbratisand o alta teorie, ca VIATA inseamna evolutie! Altii spun ca VIATA este intervalul dintre prima si ultima respiratie si zvacnire a cortexului. Iar altii, de ce nu, zic ca viata este un CUMUL de factori…banali…SIMPLI…care formeaza ceva surprinzator.

    Ma duc sa mananc o cireasa. Dupa ce o rup pe din doua. Mi-e teama de viermi, am un defect profund. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>