(Parte din) Emisiuni(le) de prost gust, impinse dupa ora 23:00

Programele de tip Test de fidelitate (Antena 1), Trădaţi în dragoste (Prima TV) sau Fata lui tata (Kanal D) vor putea fi difuzate numai după ora 23.00, dacă îşi menţin forma actuală.

CNA a modificat Codul de reglementare în audiovizual şi a inclus articole care interzic violenţa fizică, psihică sau de limbaj, scenele cu conotaţie sexuală şi limbajul obscen.

Proiectul a fost făcut în urmă cu o lună, a fost adoptat astăzi şi va intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Poate creste media IQ-ului romanilor…

10 thoughts on “(Parte din) Emisiuni(le) de prost gust, impinse dupa ora 23:00”

  1. Nu o sa creasca pentru ca in continuare exista OTV cu emisiunea lui Dan Diaconescu (om pe care il consider genial pentru cata lume a reusit sa “prosteasca”). Atata timp cat vor exista scandaluri penibile si persoane care vor sa se afirme prin aceste lucruri , se vor face emisiuni cu acestea si romanii asta vor viziona.

  2. Pai Dan cel Diaconeste ESTE un SUPER business-man. Foarte pragmatic in mascariile lui… Parca chiar se AMUZA cand vede cata prostie pluteste in emisiunile sale…dar se amuza de undeva de FOARTE sus.

  3. Stii ce-as vrea sa aud/citesc eu de la tine? Un blog din ala destept asupra personajului Luis Lazarus! Il detesc! Imi provoaca scarba! Mai ales ca ai si harul de-a citii oamenii :D:D:D:D:D Omg omg omg! Chiar il urasc :)

  4. Pfffiu! E nenea dintr-o reclama la metrou la Dristor! E unu’ care se crede uber uber uber destept dar vorbeste si se comprta ca un cocalar :) De fiecare data cand iau metroul trebuie sa ma uit la sfecla lui :(( goddammit!

  5. Pentru rating acest individ e posibil sa scrie si despre tine, si despre mine :D :)) numai ca sa apara im media :) Fuck…Bleahhh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>