Herastrau rulz. Macar parte din el.

Ieri am avut ocazia dupa muuuuuuult timp sa ma plimb prin Herastrau, intrarea dinspre Ambasada Chinei. Mai fusei relativ recent pe la intrarea de la Hard Rock Cafe, dar pe-acolo este parca tot timpul full.

Bai, si-mi place FOARTE mult cum arata parcul pe-acolo. Adicatelea floricele, papadii, pestisori aurii, pentru rima, aerisit, frumos aranjat. Lacul parca mai curat decat de obicei, adica daca-ti bagi un deget in apa nu ramai instant fara el. Si apropos de lac, SUPER full maica, da pe dinafara apa.

Hapoi au inceput sa apara barcute and shit, salupe cu motor, hidrobiciclete si inotatori care fac slalom printre ele, in speranta ca nu vor muri. Cre’ ca (si) azi am o mica obsesie fata de doamna Moarte…hmmmm…

Am avut o conferinta de presa undeva la 15 minute de mers prin parc, fuse foarte relaxant. Cre’ ca o sa ma mai bag la o plimbare, mai organizata, pe-acolo. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>