Ghidul Animalului Urban Bucuresti 2009

(sau din plusurile meseriei de jurnalist)

Azi am dat o stire despre lansarea la apa si vanzarile ghidului de evenimente Metropotam, in versiunea tiparita.

Am vorbit la telefon cu Dragos Novac, seful companiei care detine Metropotam.ro si mi-a zis ca o sa-mi trimita un astfel de ghid la redactie. Si da, ma asteptam sa mi-l trimita, dar nu ma asteptam ATAT de prompt. Adicatelea au trecut gen doar…3 ore si a si venit. Si sunt doua. Si doua insigne. Evident, o insigna si un ghid s-au dus deja, nu stiu cine le-o fi luat de pe aciulea.

Vreau sa spun ca este pe DEPARTE cel mai tare ghid (apare anual) ever din Romania, de restaurante/baruri/terase/cafenele. M-am uitat la 100Crossroads si la inca cateva, descrieri foarte misto facute si realiste, formatul este “de buzunar”, culutz asa.

Poate fi cumparat EXCLUSIV din Librariile Carturesti (pe care eu oricum le ador…daca ar fi femei le-as agata si mi-ash schimba numele in Alexandru Carturesti – asta ca sa va dati seama cat de mult imi place formatul librariilor astora ) si costa minunata suma de… 19 lei. Adica scump. Da’ inca nu au publicitate prin paginile ghidului asa ca…e de inteles ca nu vor sa iasa pe pierdere. La anu’ probabil va fi mai eftin. :)

In-Joy.

4 thoughts on “Ghidul Animalului Urban Bucuresti 2009”

  1. Evident o insigna si un ghid s-au dus deja la tine :)) si ca sa creezi diversiune o dai cu ” …nu stiu cine le-o fi luat de pe aciulea” :)) :D ;)

  2. Sau in cazul in care nu ti le-ai arvunit tu , clar e DOBO :) Pentru cei care nu stiu cine e acest personaj mistic le recomanda sa mai studieze acest blog :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>