Anunt umanitar!

Deci stand eu asa, la birou, si scramandu-ma intru gasirea unor subiecte pe romania (intrucat in curand o sa zica sefu’ faimoasa-i fraza – “Alex, noi nu punem nimic pe Romania azi!?”) am realizat ca am POFTA CRANCENA de 2 chestiuni:

1. BOMBONELE CIP. Din alea comuniste, de mai pun tinerele de 70 de ani pe colive cand mai moare cineva de prin blocurile vechi…insa alea vechi erau SI mai mici si marunte.. super bune.
2. Gume Center Shock. Am rugat pe `n` oameni sa caute de-a lungul si de-a latul lumii…si toti s-au intors doar pentru a ma dezamagi. Adica total degeaba, cu mainile-n buzunarele goale. Ultima oara am mancat in Vama Veche, acum vreo 4 ani…de atunci….pustiu.

centersh

Stie cineva DE UNDE pot cumpara astea?!? Va iubesc!!! Pe toti! Pe rand!

9 thoughts on “Anunt umanitar!”

 1. Din pacate singurele rezultate actuale legate de bomboanele CIP si Center Shock sunt: ;( si le iau pe rand :
  1.Celebrele BOMBONELE CIP care exista in prezent sunt acele boabe otravite si frumos colorate pe care le mananca sobo ca pe bombonele “cip” la desert :)
  2.Gume Center Shock aici: http://www.sweetiebag.com/sweets-chocolates/Centre-shock-chewing-gum-Apple-628.asp aceste fiind un site din Anglia dar nu mai au de ceva vreme :(
  Nu ne mai ramane decat sa facem comanda pe E-bay :D

 2. Hmmm deci guma am mancat acum 2 zile… s-a intors de pe vas o prietena si mi-a adus o punga… cand a vazut ce bucuroasa eram pt guma si-a facut curce … cica in shop pe vas, se gaseste grupa mare guma noastra preferata :D

  Mai am cateva …. sa iti trimit una prin posta?

 3. Avand in vedere ca azi este 1 aprilie sper ca asta cu shopul de pe vas sa nu fie pacaleala :)
  In caz ca e pe bune… si chiar se gaseste Center Shock la shopul de pe vas … vreau si eu o cutie ;) :)

 4. Vorbesc serios… Nu e nici un fel de pacaleala… Pe oricew vas de coraziera….. fie ca e pe europa sau pe america se gaseste in shop guma dinasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>