“Inchidem Vama. Fa-te kitsch si vino!”

…spune un grupulet de oameni pe un anume blog si pe Facebook. Unde io n-am cont asa ca…va las pe voi sa cercetati.

Ideea este ca acest grup organizeaza o mare “petrecere de adio” in pur stil vamaiot, pe data de 29 mai in Bucuresti Vama Veche.

Adica daca veti mere pe-acolo pe 29 este posibil sa asistati la orgii, destrabalare, alcool, rock, motoare si chestii negre si pletoase.

So far, eu merg aproape sigur pe 1 mai, cu ocaziunea zilei de nastere a fiintei din stanga mea care scrie acu’ ceva despre Popoviciu or something… :) Ma mai gandesc daca ma bag pe 29…nu prea cred, dar…vedem. Tine de mai multi factori.

2 thoughts on ““Inchidem Vama. Fa-te kitsch si vino!””

  1. Hai, dragule, vino si pe 29 mai, ca o sa ne distram frumos la petrecerea anuala de Inchidem Vama. Insa nu promit orgii, ca mai depinde si de altii… ;-)

  2. Pe 29 mai inchidem vama cea veche, insa nu putem si ca atare nici nu vrem sa impiedicam manelizarea si banbuizarea din sezon. Cea mai tare faza a fost azi, cand am citit o poveste intitulata “Vama Veche” pe un site -ieftin, dealtfel- de fantezii sexuale in limba romana mutilata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>