Ghem de lana si o papadie galbena (in proza)

Adicatelea highlights si chestii interesante din iesirea prin Sibiu:

- Am aflat cu stupoare ca sunt, citez, “semi-afon si mai trebuie sa ‘lucrez la note’”, cand cant la chitara. Ceea ce pentru mine a fost un SOC puternic, nu stiu cum si cand si DACA voi trece peste. Mie mi se pare ca-s bestial. Si nu numai mie!!! Merci!
- Nu-mi plac betivii. Cu atat mai mult cei de peste 65 de ani.
- Imi place cand VAD cerul, si nu blocuri
- Mi-am descoperit o noua placere! Inca in stadiu incipient, dar usor-usor ar putea deveni obisnuinta – sa beau LAPTE in baruri, in loc de ceai/bere/vin :) Laptele ala de-l baui fuse genial.
- Muzeul Satului din Sibiu e mai tare decat asta din Bucurestiul. Are si lac inclus, plus un loc de mancat bestial. Si mancarea-i o.k. :D De tzuica nu mai zic, e aproape orgasmica.
- Imi plac batranii calmi, zambitori, care au TRAIT stuff…si care zic fraze de genul “Am facut toata creasta Fagarasului de 5 ori, imi lua cate sase zile pe iesire… Acum am sufletul si vointa, cu picioarele si spatele am probleme dar…am macar ce povesti!”. Si apoi zambeste.
- Libertatea, de orice fel (fizica dar mai ales de exprimare), este bestiala.
- Detaliile pot crea intregul, dar intregul este creat din detalii.

Foto, mai jos.

Acu’ ma bag la stiri again. :)

Va iubesc pe toti. Pe rand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>