Despre Blogroll sau “cum sa creezi un depozit de oameni anosti”

In dreapta puteti observa, o voi, ca exista niste nume si niste link-uri. Nu cine stie cate. Vreo 10. Aceste link-uri duc catre alte blog-uri/site-uri pe care le urmaresc cat-de-cat frecvent.

Ele apartin ori amicilor/prietenilor care detin vreo pagina personala, ori oamenilor (cvasi)-necunoscuti, dar care scriu relativ des si ceea ce scriu este de interes pentru ochiu’ meu si nu numai.

Nu am mai adaugat pe nimeni in ultimele luni, pentru ca nu am mai gasit blog-uri actualizate cat-de-cat frecvent, pe care sa le urmaresc si sa-mi placa. Punct.

Altii m-au adaugat pe mine, dar mi se pare aiurea sa fac si eu acelasi lucru, doar pentru a intoarce favorul. Mi se pare FALS. Am sesizat ca ACEST LUCRU SE PRACTICA.

“HEY! Mi se pare tare blogu’ tau! Te-am bagat in blogroll!” Si subtil iti transmite “ce bine ar fi sa faci si tu acelasi lucru…creste traficu’ si la saracu/saraca de mine…”.

So fuckin’ what!? F. bine, daca m-ai bagat in a ta lista, eu nu ma simt deloc si in niciun fel obligat sa fac asta decat daca, intr-adevar, mi se pare interesant ce ai tu de zis.

La revedere.

2 thoughts on “Despre Blogroll sau “cum sa creezi un depozit de oameni anosti””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>