“FATAAAA…ce ai slabiiiiiit”

Ooooooo.kkkkkeyyyyyyy…. Deci eu am o problema cu fraza asta. Surse din piata sunt de acord cu mine.

De ce TOATA lumea vine la tine sa-ti spuna “mama, fata, da’ ce ai SLABIT” si nu vine aproape NIMENI sa-ti spuna “Baiiii…te-ai ingrasat ca un porc/o vaca!!”?!?!

Pe bune…adica CAT de ipocriti suntem!? DE CE nu vine nimeni sa spuna “mai, dar te-ai ingrasat! Ce MISTO, keep it UP, chick!”, sau de-astea…

Ma rog. Am observat si io… De parca nu s-ar simti oricum prost omul ala cand aude ca a slabit… (A, deci eram candva ATAT de gras(a) incat nici nu a indraznit sa-mi SPUNA asta!).

Cel mai cuminte ar fi sa nu zici nimic. Cum fac eu. :)

2 thoughts on ““FATAAAA…ce ai slabiiiiiit””

 1. Detest cand cineva vine si imi zice ” Mama ce ai slabit ” sau ” mei Niko ce te-ai ingrasat in ultima vreme de cand nu te-am vazut ”
  1. Daca slabesc sau ma ingras o fac pe banii mei
  2. Poate ca toate astea sunt datorate de prob de sanatate
  3. Poate ca nu te f**e grija daca ma ingras sau slabesc
  :D Oricum fazele de genu mi se par de prost gust pentru ca demonstrezi cat de duce capul sa faci ca om . si plus multe fac afirmatii de genu din invidie.

  stooooppp me

 2. Eu nu as vrea nici sa imi spuna ca am slabit dar cu siguranta nici ca m-am ingrasat…dar iti amintesti faza de la mare, cu razvanel si miruna?!cand nu a recunoscut-o?!asta ceva de povestit…:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>