Uneori ai pur si simplu o zi…PROASTA

Dar PROASTA TATA!

Uneori te si intrebi “DE CE PANA MEA?! Practic…nu s-a intamplat…NIMIC prost/mai naspa decat…IERI, de exemplu, cand eram super bine!”

Si cu toate astea, ajungi la concluzia ca DA, a fost o zi extrem de proasta! Nu`sh…poate te-ai intersectat pe drum cu prea multe karma TOTAL upuse tie…sau poate ai avut prea mult timp sa iti aduci aminte niste chestiuni sau prea mult timp sa-ti pui intrebari care incep cu “…ce-ar fi fost daca…?” sau cu “ce-ar fi daca…?”.

Moment in care, ce faci?

E, si aici nu exista un raspuns general valabil. Unii stau sa treaca. Altii se apuca sa bea. Altii cauta prieteni. Altii se plang in gura mare. Altii…toate astea combinate si altele.

Eu? Eu am ajuns la concluzia ca nu am nevoie decat sa deschid cu adevarat ochii si sa ma uit in jurul meu.

5 thoughts on “Uneori ai pur si simplu o zi…PROASTA”

  1. domle ce face ing-ul din om!!! Gandeste pozitiv. Macar o sa ai o megapensie privata pe un megapilon III. Realizezi ca o sa ai, nu?

  2. Sa stii ca ai bagat paranoia in mine..Ieri, in metrou, statea langa mine o tipa cu o mapa ING si a intors la un moment dat capul spre mine.Ma panicasem putin, credeam ca vrea sa ma abordeze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>