Oameni prosti

Acestia nu ma enerveaza. Oamenii prostiĀ  sunt o.k. Poate saracii de ei nu pot mai mult… nu s-au nascut cu genele necesare sau au crescut intr-un mediu ce nu era propice evolutiei… Sau pur si simplu se multumesc cu cercul lor mic-micutz, in care se invart haotic, intru implinirea unor scopuri la fel de mici-micute.

Nu ma enerveaza nici oamenii mediocri, care AU o spuza de cultura, au citit si ei in liceu 3-4 carti si au vazut 5-6 filme cu Arnold si Jacky Chan si….vorbesc asa, din ceea ce stiu si ei/au auzit si ei.

Insa ma calca pe nervi, la MAXIM, persoanele care considera ca sunt INCREDIBILE, ca au realizat si vor realiza lucruri MARETE dar care de fapt sunt…proaste.

De ce ma enerveaza? Pentru ca realizez ca aceste persoane NU vor evolua prea mult in viitor. Sunt atat de “self-accomplished” incat…pfa! Nu le atingi nasul nici cu paleatza. (regionalism din Oltenia pentru “prajina” – n.r.).

Sper sa moara.

Pa.

7 thoughts on “Oameni prosti”

  1. Bai, zisesi doua non-sensuri intr-o singura fraza:
    - care se CRED… (deci doar se CRED – intra in contradictie cu partea a doua a frazei)
    - Si daca SUNT si arata asta in mod evident…automat nu mai is “superiori” ci intra in (sub)categoria de “prostuti cu potential mare” :)

    Opinia mea, ma rog…evident.

  2. M-ai dezamagit teribil. Ma asteptam la un comentariu foarte jignitor legat de superioritatea mea si mai ales de potentialul meu. Asta e, maybe next time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>