Bloody Mary – shot

Se face intr-un pahar mai mult lat decat inalt.

Se toarna suc de rosii…de-ala bun, mai solidu’, asa…nu apa.   Puneti cam de 1 deget jumatate (la barbati) sau 2 degete (la femei, ca au degetele de regula ceva mai subtiri…). Daca vreti, se pot pune piper si sare (dupa gust si buget de criza).

Se ia un cutit. Cu lama groasa. Cat mai groasa. Se infige cutitul sub un  unghi cat mai mare in sucul de rosii. Pe lama cutitului se toarna, usor, vodka.

Astfel, vodka ramane la suprafata, neamestecandu-se in mod haotic cu sucul de rosii.

Se da pe gat, stil SHOT.

Pam-PAM! De ce stiu asta?

Nu’sh, da’ m-a amuzat. N-am facut niciodata treaba asta, prefer sucul de rosii simplu, cu piper si sare, eventual. :)

Cica ar fi f.f.f. misto/bun/fun. Daca incercati, sa-mi ziceti cum vi se paru. Thanx.

Ma duc vad daca mai am suc de rosii in frigider…uffff…ce greu e a ma ridicaaaaa…

7 thoughts on “Bloody Mary – shot”

  1. E foarte bun! Cu mult piper e si mai bun! Si daca stai si te gandesti bine – votca buuuuna, sucul de rosii buuuun, sare, piper buuun. So, what’s not to like?

  2. Da , am incercat reteta de care spui tu acolo … e foarte delicios shotul , iti recomand si tie sa il incerci ,

    PS: ai lipit post-itul pe monitor?
    PS2: Thanks de bold ;))

  3. mai e foarte misto
    incercat-am in vremuri de mult apuse..
    dar de unul singur n-are haz

    si imi aduc aminte de o faza,ca la una din intalnirile astea bloody, am luat cu noi si o tipa ce nu le avea cu bautul
    Am convins-o sa bea, i-am zis il dai peste cap, si ea s-a oprit pe la jumate, evident nu a baut decat votca, restul….

    oricum reteta e aceeasi descrisa de tine, my choice with a lot of pepper..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>