Ce fata de poponar (cica) am!

…zice numitul Simion Bogdan, intr-un mail trimis de pe una din adresele lui personale, (de apare peste tot pe Internet impreuna cu numarul sau de telefon)…

Citatul intreg, ahem:
“am intrat si eu pe blogul tau.
ce fatza de poponar ai , stiai?”

Din respect pentru cititorul meu fidel, nu ii public aici nici adresa, nici numarul de telefon si nici poza, rugandu-l insa pe acesta, pentru binele sau personal, sa puna mana pe o carte, sa mai vada un film, sa realizeze ceva pentru intregirea spiritului sau. Draga Bogdan, ai deja o varsta, ce naiba, te credeam mai putin superficial, mai ales ca provii dintr-un oras cu oameni inteligenti…in general.

Dar merci pentru consideratiune. Ma bucura cand sunt privit din diferite unghiuri si, thank Gizas, sunt foarte sigur pe sexualitatea mea. :)

P.S. – postul acesta este plasat aciulea pentru a arata ca-s foarte deschis oricaror comentarii si nu cenzurez niciunele, din contra. Fiecare isi da cu parerea aici pe propria-i piele.

4 thoughts on “Ce fata de poponar (cica) am!”

  1. Poate iti facea avansuri si se astepta sa-i raspunzi cu ‘pai sunt gay. Vrei sa ne intalnim’. Of. Cum pui tu la indoiala buna credinta a oamenilor :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>