Nightmare before Christmas – ca tot se apropie…(sau despre moda craniilor)

“The Nightmare”, nu Craciunul, ca mai e pana la ala…

Nu`sh daca ati sesizat aceasta moda inceputa de acum vreun an, cu CRANIILE. Ca esti rocker, manelist, houser, pierde-vara sau gaseste-vara, toata lumea poarta pe tenisi/ghiozdane/insigne/tricoaie/hanorace CRANII umane.

Unele desenate de mana, de diferite forme, marimi si expresivitate. De aici a fost doar un pas pana au aparut toate accesoriile vestimentare cu craniile din Nightmare before Christmas al lui Tim Burton, o capodopera de altfel.

Ma irita treaba asta. PARIEZ ca pustoaica aia de 13 ani, cu perisorul pe un ochi si atitudine de viitoare/actuala emo-sinucigasa-sictirita de neintelegerile societatii in care traieste a VAZUT sau a INTELES filmul creat de Burton. Dar cu toate astea, avea ghiozdanul cu personajul principal din animatie.

Ma intreb care va fi urmatoarea moda…tricourile cu (ua! tocmai am vazut ca o colega de-ale mele din birou are un hanorac verde cu…CRANII! :))) CE amuzanttttt). Asa. Ce ziceam? A. urmatoarea moda va fi, probabil, accesoriul in forma de inima sau accesorii care sa reprezinte foarte expresiv osul pubian…pana mea.

Mai jos, poemul original creat de Tim Burton, pe care s-a bazat animatia Nightmare before Christmas…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XbPCwc_Cdz0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>