Cica eMag.ro s-ar fi vandut…

Zice surse din piata, care nu vor a fi citate insa… hmmm… deci nu putem scrie la ziar, dammit. Zvonuri existau mai demult, scriind si MoneyExpress (unicii carora le-au oferit raspunsuri la intrebari…din cine stie ce motive/pile) sau Zoso.

Ar fi vorba de 50% din companie.

Ce-i drept, nu-mi pare rau deloc, avand in vedere ca in ultimul an s-au nesimtit RAU de tot, atat cu presa cat si cu clientii.

Intr-un material scris de mine in vremuri imemoriale am subliniat cum ca baietii si fetitele de pe-acolo nu prea au mai inregistrat profit net de ceva vreme, investind in draci dar iesind pe pierdere aproape continuu, de la an la an.

LATER EDIT:

Am vorbit cu cei de la RAEF (merci de numar, blondo) si-au zis ca inca sunt in discutii pentru a cumpara eMag. Sa revenim pe un 15 decembrie, ahem… Bine ca n-a zis 25, sa-i uram si Craciun Fericit, daca tot suntem acolo. :D

One thought on “Cica eMag.ro s-ar fi vandut…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>